spacer
 
  plato
 
spacer
spacer
 

    Toepassingenersoneel

eerlingen

dministratie
 
Welkom arrow Nieuws arrow Ronde van Vlaanderen - secretariaten
| Afdrukken |

Doelgroep : schoolsecretariaten

In juni organiseert het beleidsdomein Onderwijs en Vorming naast een Ronde van Vlaanderen voor directies parallel een reeks infonamiddagen voor schoolsecretariaten die zich specifiek met leerlingenaspecten bezighouden. Ze krijgen er praktische informatie over schooltoelagen, de registratie van aan- en afwezigheden en het beleid rond spijbelen.
De Ronde van Vlaanderen doorkruist alle Vlaamse provincies: op 10 juni Vlaams-Brabant, op 12 juni Oost-Vlaanderen, op 16 juni Antwerpen, op 17 juni Limburg en op 19 juni West-Vlaanderen. De sessies vinden telkens plaats na de middag van 13 tot 16 u., volgend op die voor directies. Er is voldoende ruimte voor vragen.
Inschrijven doet u via een elektronisch inschrijvingsformulier. Daarop vindt u de exacte locatie en een routebeschrijving. Reageer uiterlijk drie werkdagen vóór de sessie die u kiest. Wegens de beperkte capaciteit van de zalen, geldt uw inschrijving voor één persoon. Is de sessie van uw keuze volzet, dan krijgt u daarvan meteen een bericht en kan u bij een andere sessie aansluiten.

Schrijf in voor de Ronde van Vlaanderen voor schoolsecretariaten
http://www.ond.vlaanderen.be/schooldirect/BL802/rvvsecr.htm

 
 
spacer
spacer