spacer
 
  plato
 
spacer
spacer
 

    Toepassingenersoneel

eerlingen

dministratie
 
Welkom arrow Personeel arrow Edison
Edison | Afdrukken |

VERSTUREN VAN ZENDINGEN NAAR HET DEPARTEMENT VANUIT  P L A T O

Na het wijzigen of invoeren van gegevens moet een melding  naar het departement aangemaakt worden. Als er een zending moet gebeuren naar  het werkstation zal PLATO automatisch de vraag stellen om de juiste RL aan te  maken van zodra u een opdracht, een dienstonderbreking, een kind ter laste, …  bewaart. edison_save.jpg

 

 

Nadat deze vraag gesteld werd en u ‘ja’ heeft geantwoord, zal u nog eens op bewaren moeten klikken. Doet u dat niet, dan werd de zending niet aangemaakt en zal u die ook niet terugvinden in uw Edison wachtrij.

U kan altijd achteraf nog een zending aanmaken indien u dit vergeten bent of indien u de zending bent vergeten te bewaren.
Alle meldingen naar het departement worden gemaakt vanuit de "Loopbaan"-pagina van het personeelslid. Dit doet u op volgende wijze:

1) U gaat naar het loopbaanscherm van het desbetreffende personeelslid, u klikt op de blauwe balk met het instellingsnummer en vervolgens op de Edisonlampedison_lamp.jpg.

 

 

2) Daar kiest u het juiste ‘RL-type’ en de juiste ‘geldigheidsdatum’. Vervolgens bewaart u deze zending.

 

Wat u niet kunt, is een vorige zending (die onderaan in de historiek wordt weergegeven) aanklikken om daar aanpassingen in aan te brengen. Dit is namelijk onmogelijk in PLATO.

De meldingen die daar aangemaakt worden, komen in de "Edison wachtrij" terecht. Deze kan u terugvinden onder administratie Edison berichten.

edison_kenmerken.jpg 

 

 

 

 

 

 

U kan alle meldingen die klaarstaan in uw Edison wachtrij in groep doorsturen:

1) Hiervoor moet u elke melding aanklikken die u graag in de zending wil en vervolgens een zending aanmaken door te klikken op bewaren.

2) Deze zending moet u dan downloaden en opslaan in uw TO SEND map van Edison op je computer om met uw Edison client vervolgens te versturen.

 

U kan ook een foutieve zending die reeds in de Edison wachtrij staat, verwijderen. Dit kan u echter niet in de wachtrij zelf: 

1) U gaat terug naar het loopbaanscherm van het personeelslid en klikt daar de blauwe balk met het instellingsnummer en de hoofdstructuur aan.

2) Vervolgens klikt u bovenaan op de Edisonlamp

3) Daar klikt u in de historiek de juiste zending aan. Vervolgens kan je deze verwijderen door op het vuilbakje te klikken. Let op: enkel zendingen met status ‘nieuw’ kunnen verwijderd worden. Zendingen die reeds ‘verzonden’ zijn, kan u niet meer wissen uit PLATO.edison_vuilbakje.jpg 

 

 
 
spacer
spacer