spacer
 
  plato
 
spacer
spacer
 

    Toepassingenersoneel

eerlingen

dministratie
 
Welkom arrow Nieuws arrow Stakingsaanzegging voor maandag 30 januari 2012
Stakingsaanzegging voor maandag 30 januari 2012 | Afdrukken |

Alle vakbonden van de openbare sector, waaronder de onderwijsvakbonden, roepen op om op maandag 30 januari 2012 in staking te gaan.

Welke maatregelen dient uw school te nemen? Zie omzendbrief 13AC/CR/B.Ph./js  Omzendbrief: Maatregelen te treffen bij staking (11/05/2000).

In 13AC/CR/B.Ph./SH/js-4  Omzendbrief: Maatregelen te treffen bij staking – Verzekering van toezicht – Verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid – In te vullen formulieren –Afwezigheid wegens staking van het openbaar vervoer (10/01/1996) leest u de maatregelen die het schoolbestuur moet nemen voor de leerlingen.

Let ook op de administratieve afhandeling: opmaken en bewaren formulier A (voor personeelsleden die niet deelnemen aan de staking) en op de dag van de staking zendt het schoolbestuur vóór 12 uur een melding dienstonderbreking wegens staking (RL-2, code 045) door naar het departement voor alle personeelsleden die deelnemen aan de staking.

Dit betekent concreet voor PLATO-PERSONEEL:

*  In het basisonderwijs hebben personeelsleden geen andere keuze dan een volledige dag staken. In het secundair onderwijs kunnen zij kiezen tussen 1u, een halve dag of een volledige dag. Maar dit geldt dus duidelijk niet voor het basisonderwijs! De enige juiste waarde is dus 1 in te vullen bij de dagen. Zeker GEEN dagen EN uren combineren!

 

 
 
spacer
spacer