spacer
 
  plato
 
spacer
spacer
 

    Toepassingenersoneel

eerlingen

dministratie
 
Welkom arrow Nieuws arrow Opleiding secretariaatsmedewerkers
Opleiding secretariaatsmedewerkers | Afdrukken |

In het voorjaar van 2011 organiseert het Agentschap voor Onderwijsdiensten (AgODi) een vierdaagse praktijkgerichte basisopleiding over school- en personeelsmaterie voor secretariaatsmedewerkers basisonderwijs. Speciale aandacht gaat naar de vertaling in elektronische zendingen. Het is de bedoeling dat secretariaatsmedewerkers beter hun weg vinden in de complexe onderwijsreglementering.
De eerste drie opleidingsdagen worden provinciaal georganiseerd vanaf 11 januari 2011. Tijdens elke opleidingsdag komen een aantal thema's aan bod. De laatste dag vindt plaats in Brussel. Afhankelijk van het softwarepakket waarmee je school werkt, kies je voor 14 maart, 28 maart of 4 april 2011. Deze opleidingsdag start met een kennismaking met WebEdison, gevolgd door een vertaling van de basisprincipes van het elektronisch communiceren in jouw softwarepakket. Daarnaast staat een ontmoeting met de medewerkers van het werkstation en het schoolbeheerteam op het programma.
Tussen 1 en 10 december 2010 krijgen de secretariaatsmedewerkers van de scholengemeenschappen en individuele scholen die vorig schooljaar niet deelnamen de kans om zich in te schrijven. Daarna kan iedereen inschrijven. Als je school tot een scholengemeenschap behoort, schrijf je maximaal twee secretariaatsmedewerkers in. Indien je school geen deel uitmaakt van een scholengemeenschap schrijf je hoogstens één secretariaatsmedewerker in. De opleiding is gratis.

Ook PLATO neemt uiteraard hieraan deel op de slotdag te Brussel en dit op 28 maart. Schrijf je nu al in

 
 
spacer
spacer