spacer
 
  plato
 
spacer
spacer
 

    Toepassingenersoneel

eerlingen

dministratie
 
Welkom arrow Interesse? arrow Voordelen!
P L A T O interessant voor scholengemeenschappen, stafmedewerkers en ICT-coördinatoren! | Afdrukken |

P L A T O is een schooladministratie programma die de modules personeelleerlingen en facturatie aanbiedt via internet!

Dit biedt grote voordelen voor scholengemeenschappen, stafmedewerkers van de scholengemeenschap en o.a. ICT-coördinatoren die werkzaam zijn op meerdere scholen.

 

Overal toegankelijk en dus tijdsbesparend!

Kent u ook dat gevoel? Als coördinerend directeur, stafmedewerker of ICT-coördinator: "Rijden van school tot school om alle documenten te verzamelen. Rijden van school tot school om informatie op te halen? Diverse mails om info op te vragen? Over en weer bellen om tenslotte toch langs te gaan om te helpen bij eventuele hindernissen in de schoolsoftware?" Met P L A T O is dit verleden tijd!

P L A T O is een webtoepassing. Concreet u vraagt een gepersonaliseerde log-in aan voor elke school waar u voor werkt/ondersteunt en kunt van overal de informatie raadplegen. Niet enkel helpen bij eventuele problemen, maar ook excels bekomen, berekeningen uitvoeren, live lijsten opvragen tijdens te personeelsvergadering enz ...

Concreet u bespaart tijd! 

 

Gebruiksvriendelijk

Waarschijnlijk staat u argwanend ertegenover om uw collega's en medewerkers een nieuw programma te laten ontdekken. Ook dit mag geen probleem zijn. Als webapplicatie kent P L A T O een gelijkaardige opbouw zoals er zovele websites bestaan. Dit vergemakkelijkt het gebruik ervan. Daarnaast kennen de modules leerlingen en personeel compleet dezelfde layout kortom kent u één module dan kent u ze beiden. 

 

Steeds up-to-date & automatische back-up

Als ICT-coördinator wordt u vaker belast met het installeren van updates en programma's en maken van back-ups. Ook dit behoort met P L A T O niet langer tot uw takenpakket. U dient enkel een internettoegang te hebben en een persoonlijke log-in. Geen installatie van software vereist! Omdat het een webapplicatie is, installeren wij, het P L A T O-team de updates, uzelf beschikt altijd over de meest recente versie. Tenslotte zijn het ook wij die instaan voor het maken van een back-up. Zo moet u zich geen zorgen maken over informatie die bij een eventuele crash verloren zou kunnen gaan.

 

Live assistentie

Mocht het toch voorvallen dat u met een vraag zit, geen probleem! Onze helpdesk  kan live inloggen op uw data en alzo het probleem simuleren en voor u oplossen. Gedaan met het zippen en mailen van bestanden of toegang op afstand te verlenen via de computer.

Ook de demofilmpjes van leerlingenpersoneelfacturatie, de veelgestelde vragen (FAQ) of de elektronische handleiding in de afzonderlijke applicaties helpen u al een eind op weg. 

 

Interesse in P L A T O?

Aarzel dan niet om ons te contacteren! Uitgebreide informatie vindt u terug op onze website. Lees tevens meer over de troeven van personeel, leerlingen & facturatie. 

Als u nader kennis wenst te maken met het programma, kan u zich daar ook voor demo’s inschrijven.

Hebt u vragen? Contacteer dan de P L A T O helpdesk. Dit kan telefonisch op het nummer 02 507 07 17 of via e-mail ( Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken ).

Langs dezelfde weg kan u ook een vrijblijvende offerte aanvragen.

 

Demodagen

Wil u het programma vrijblijvend verkennen? Dat kan! Wij nodigen u graag uit voor een demo. Via deze link kunt u zelf een datum voorstellen. De demo kan doorgaan in onze kantoren te Brussel of bij u ter plaatse.

U zult dan kennis kunnen maken met onze helpdeskcoördinator maar ook zal er steeds iemand van de analisten aanwezig zijn zodat u tevens technische vragen kunt stellen.

 

Prijszetting

Bij onze helpdesk kan u terecht voor een vrijblijvende offerte. U stuurt hiervoor een e-mail naar  Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken en vermeldt het leerlingenaantal van uw school of scholengemeenschap. Het leerlingenaantal dat in aanmerking zal genomen worden voor uw factuur, is het aantal leerlingen dat de basis vormt voor de omkadering en werkingsmiddelen van dat schooljaar. De prijs is inclusief hosting en conversie!

U krijgt korting wanneer het aantal leerlingen van uw school of de deelnemende scholen uit uw scholengemeenschap méér dan 500 bedraagt.

VSKO-leden kunnen rekenen op een bijkomende korting die cumuleerbaar is met de hierboven reeds vermelde.

 
 
spacer
spacer