spacer
 
  plato
 
spacer
spacer
 

    Toepassingenersoneel

eerlingen

dministratie
 
Welkom arrow Interesse? arrow Veilig!
P L A T O veilige software voor schooladministratie | Afdrukken |

Gebruiksvriendelijk

P L A T O personeel en P L A T O leerlingen zijn gelijkaardig opgebouwd. Op die manier is het programma gemakkelijk te gebruiken en is de taaklast voor uw administratief personeel lichter.

 

Altijd en overal raadpleegbaar

P L A T O is een webtoepassing. U kan overal waar er internet is aan de slag. U hebt alleen een persoonlijke login nodig.

 

Steeds up-to-date

U hoeft geen updates uit te voeren. Dat gebeurt automatisch. De versie die online staat, is steeds de meest recente.

 

Gewaarborgde assistentie

Hebt u een probleem of een vraag, dan kan u de demofilmpjes van leerlingenpersoneelfacturatie, de veelgestelde vragen (FAQ) of de elektronische handleiding in de afzonderlijke applicaties raadplegen. Maar ook de helpdesk, die bekend staat om zijn persoonlijke en geduldige aanpak, staat steeds voor u klaar.

 

Veilig

P L A T O zorgt voor een veilig transport van uw gegevens. Met het programma kan u op een eenvoudige manier zendingen naar Edison klaarmaken. U hoeft zich niet langer zorgen te maken over de bewaring van uw gegevens.

Wij houden een centrale back-up bij!

 

Interesse in P L A T O?

Aarzel dan niet om ons te contacteren! Uitgebreide informatie vindt u terug op onze website. Lees tevens meer over de troeven van personeelleerlingen & facturatie

Als u nader kennis wenst te maken met het programma, kan u zich daar ook voor demo’s  inschrijven.

Hebt u vragen? Contacteer dan de P L A T O helpdesk. Dit kan telefonisch op het nummer 02 507 07 17 of via e-mail ( Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken ).

Langs dezelfde weg kan u ook een offerte aanvragen.

 

Demodagen

Wil u het programma vrijblijvend verkennen? Dat kan! Wij nodigen u graag uit voor een demo. Via deze link kunt u zelf een datum voorstellen. De demo kan doorgaan in onze kantoren te Brussel of bij u ter plaatse.

U zult dan kennis kunnen maken met onze helpdeskcoördinator maar ook zal er steeds iemand van de analisten aanwezig zijn zodat u tevens technische vragen kunt stellen. 

 

Prijszetting

Bij onze helpdesk kan u terecht voor een vrijblijvende offerte. U stuurt hiervoor een e-mail naar  Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken  en vermeldt het leerlingenaantal van uw school of scholengemeenschap. Het leerlingenaantal dat in aanmerking zal genomen worden voor uw factuur, is het aantal leerlingen dat de basis vormt voor de omkadering en werkingsmiddelen van dat schooljaar. De prijs is inclusief hosting en conversie!

U krijgt korting wanneer het aantal leerlingen van uw school of de deelnemende scholen uit uw scholengemeenschap méér dan 500 bedraagt.

VSKO-leden kunnen rekenen op een bijkomende korting die cumuleerbaar is met de hierboven reeds vermelde. 

 
 
spacer
spacer