spacer
 
  plato
 
spacer
spacer
 

    Toepassingenersoneel

eerlingen

dministratie
 
Welkom arrow Nieuws arrow P L A T O feedback
P L A T O feedback | Afdrukken |

Naar het einde van het schooljaar toe willen wij graag nog eens polsen naar de tevredenheid van onze klanten. Ook willen wij nagaan of er nog suggesties zijn voor het programma.

Daarom hebben wij vernieuwde feedbackformulieren gepubliceerd die u kan terugvinden in de menu links op de website onder “feedback”.

Slechts als de gebruikers ons op de hoogte stellen van hun bedenkingen kunnen wij hier efficiënt op inspelen en zo het nieuwe schooljaar met een frisse start inzetten.

Ook na de start van het nieuwe schooljaar mogen de formulieren steeds ingevuld worden. Het is een handig instrument dat ons in staat stelt om het programma kritisch te evalueren. We raden u als gebruiker dan ook aan de enquêtes regelmatig in te vullen, zodat ook u uw stem kan laten gelden!

Wij hebben tevens een evaluatieverslag opgesteld aan de hand van de antwoorden op de online enquêtes die in de loop van het schooljaar werden ingevuld en de veelvuldige telefoontjes en mailtjes die we ontvingen. U kan het verslag hier nalezen.

 
 
spacer
spacer