spacer
 
  plato
 
spacer
spacer
 

    Toepassingenersoneel

eerlingen

dministratie
 
Welkom arrow Nieuws arrow Cursussen PLATO schooladministratie voorjaar 2009
| Afdrukken |


Er zijn dit voorjaar nieuwe opleidingen voorzien voor P L A T O schooladministratie. Als gebruiker van P L A T O kan u zich voor elke module (leerlingen – personeel – facturatie) afzonderlijk inschrijven.

Wij voorzien twee formules voor de cursus Personeel en Facturatie.
U kan opteren voor een beginnerscursus of een gevorderdencursus. Deze laatste is gebaseerd op de moeilijkheden die scholen in de praktijk ondervinden.


Voor Leerlingen bieden wij 1 formule aan omdat alles behandeld kan worden tijdens deze cursus. Wat wij wel zullen benadrukken dit voorjaar is het ophogen van klassen.

Hier vindt u een overzicht van de locaties en data.
Op http://www.nascholing.be   vindt u meer informatie over de cursus en de inschrijvingsprocedure. U kan er ook inschrijven. U kiest voor VVKBaO of VVKBuO, 8308B  - schooladministratie P L A T O.
Let wel de 3 eerste modules zijn de najaarscursussen van 2008. Voor de voorjaarscursussen kan u kiezen tussen
- 8308B-FB
: Facturatie beginners,
- 8308B-FG : Facturatie gevorderden,
- 8308B-L2 : Leerlingen,
- 8308B-PB : Personeel beginners en
- 8308B-PG : Personeel gevorderden.

Mocht u problemen ondervinden bij de inschrijving dan vindt u op dezelfde pagina de nodige informatie van de nascholingsdienst. Zij zullen u verder helpen.


Uitschrijven voor de cursus kan tot daags voordien via dezelfde site. Gelieve uw inschrijving te annuleren indien u verhinderd bent. Uw plaats kan dan door iemand anders worden ingenomen. Zonder annulatie van deelname zien wij ons genoodzaakt de cursus in rekening te brengen als zijnde “deelgenomen”.

Een attest van deelname aan de vorming kan u na de cursus afdrukken van de site.

 
 
spacer
spacer