spacer
 
  plato
 
spacer
spacer
 

    Toepassingenersoneel

eerlingen

dministratie
 
Welkom arrow Nieuws arrow Cursussen voor P L A T O-scholen dit voorjaar
| Afdrukken |

Tijdens het voorjaar worden er nieuwe cursussen voor de PLATO-modules personeel, leerlingen en administratie georganiseerd. Via een korte vragenlijst willen we peilen naar uw interesse, zodat we voldoende aan uw vraag tegemoet kunnen komen. U vindt de enquête hier .

Voor de module leerlingen plannen we een soortgelijke cursus als deze van het eerste semester. Voor de modules personeel en facturatie zouden we een cursus voor beginners en voor gevorderden willen organiseren.
De beginnerscursus spitst zich toe op het leren gebruiken van het systeem en behandelt vragen als ‘Hoe voer ik een nieuw personeelslid in? of ‘Hoe maak ik een factuur?’.
In de gevorderdencursus behandelen we helpdeskvragen en concrete situaties.

Zoals u weet, zijn de cursussen gratis indien u voor de module in het lopende schooljaar nog niet eerder een cursus hebt gevolgd en deze cursus met maximaal twee personen bijwoont. Voor elke bijkomende deelnemer aan de cursus betaalt u € 30. Dit bedrag betaalt u ook als u voor de tweede keer tijdens het lopende schooljaar een cursus voor een bepaalde module volgt.

 
 
spacer
spacer