spacer
 
  plato
 
spacer
spacer
 

    Toepassingenersoneel

eerlingen

dministratie
 
Welkom arrow Interesse?
| Afdrukken |

Geïnteresseerd in P L A T O?

Wil u het programma vrijblijvend verkennen? Dat kan! Wij nodigen u graag uit voor een demo. Via deze link kunt u zelf een datum voorstellen. De demo kan doorgaan in onze kantoren te Brussel of bij u ter plaatse.

U zult dan kennis kunnen maken met onze helpdeskcoördinator maar tevens zal er steeds iemand van de analisten aanwezig zijn zodat u tevens technische vragen kunt stellen.

 

Bekijk ook de demofilmpjes voor Personeel, Leerlingen of Facturatie op onze website http://plato.vsko.be. Ze geven u al een indruk van het schooladministratiepakket P L A T O. 

 

Instappen in P L A T O?

U kan op twee momenten instappen: op 1 september en op 1 januari. Elk instapmoment wordt voorafgegaan door een inloopperiode. Deze periode geeft u de kans uw gegevens over te zetten en klaar te maken voor gebruik.

Indien u op 1 september begint, krijgt u een factuur voor twaalf maanden (tot 31 augustus). Indien u dat wenst, kan u genieten van een gratis inloopperiode vanaf 1 april.

Indien u op 1 januari begint, krijgt u een factuur voor acht maanden (tot 31 augustus). Indien u dat wenst, kan u genieten van een gratis inloopperiode vanaf 15 oktober.

Bij onze helpdesk kan u terecht voor een vrijblijvende offerte. U stuurt hiervoor een e-mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken en vermeldt het leerlingenaantal van uw school of scholengemeenschap. Het leerlingenaantal dat in aanmerking zal genomen worden voor uw factuur, is het aantal leerlingen dat de basis vormt voor de omkadering en werkingsmiddelen van dat schooljaar. De prijs is inclusief hosting en conversie!

U krijgt korting wanneer het aantal leerlingen van uw school of de deelnemende scholen uit uw scholengemeenschap méér dan 500 bedraagt.

VSKO-leden kunnen rekenen op een bijkomende korting die cumuleerbaar is met de hierboven reeds vermelde.

P L A T O-toepassingen richten zich in eerste instantie op het basisonderwijs. Zij hebben namelijk het meest nood aan dergelijk programma.

We stellen het pakket en de koppelingen ter beschikking van alle scholen, ongeacht het net waartoe ze behoren.

De troeven van P L A T O:

1. Gebruiksvriendelijk!

2. Waar en wanneer u wilt!

3. Altijd up to date - via internet toegankelijk, dit biedt grote voordelen voor scholengemeenschappen! ... lees meer.

4. Hulp gegarandeerd!

5. Veilig! ... lees meer.

6. Gratis overzetten van data!

 

Scholen aan het woord: 

Wilt u feedback van scholen die al met P L A T O werken, dan vindt u op onze website de contactinformatie van onze pilootscholen terug. Zij kunnen u informatie geven over het gebruik van het schooladministratieprogramma P L A T O. 

Het programma is ontwikkeld in samenspraak met pilootscholen. Zij hebben mee richting gegeven aan het pakket.

De pilootscholen zullen aanwezig zijn op onze demodagen. 

 

De overstap naar P L A T O voorbereiden: 

Op deze manier kan u de overstap naar P L A T O voorbereiden. U kunt GRATIS en VRIJBLIJVEND uw leerlingen overzetten naar een basisversie van PLATO-leerlingen.

De stappen die u moet volgen na import van uw gegevens staan hier beschreven voor Personeel en hier voor Leerlingen.

Tot gauw!

 
 
spacer
spacer