spacer
 
  plato
 
spacer
spacer
 

    Toepassingenersoneel

eerlingen

dministratie
 
Welkom arrow Nieuws arrow Bepaal zelf wie toegang krijgt tot WebEDISON
| Afdrukken |

Dit schooljaar wordt WebEDISON, de opvolger van EDISON, ingevoerd. De sleuteldiskette en de verschillende wachtwoorden van EDISON kan u niet gebruiken voor WebEDISON. Als directeur van de instelling bepaalt u via 'WebIDM voor WebEDISON' zelf wie toegang krijgt tot WebEDISON en met welke rol: personeel of leerlingen/studenten. Zo kan u de personeelsadministratie van de leerlingen- of studentenadministratie scheiden.
Een persoon kan meerdere rechten hebben voor één instelling en kan ook rechten hebben voor meerdere instellingen. Veel combinaties zijn mogelijk: een directeur geeft zichzelf de gebruikersrechten voor WebEDISON en doet zelf de zendingen, een directeur duidt twee secretariaatsmedewerkers aan als WebEDISON-gebruikers, verschillende directeurs duiden dezelfde persoon aan om personeelszendingen te behandelen en creëren zo een centraal secretariaat voor hun instellingen ...
De toegang tot 'WebIDM voor WebEDISON' en WebEDISON loopt via uw elektronische identiteitskaart (eID) en/of federaal token.

Lees meer over het toekennen van gebruikersrechten in 'WebIDM voorWebEDISON'
http://www.ond.vlaanderen.be/edison/webidm/werkwijze/
Lees hoe u zich voorbereidt
http://www.ond.vlaanderen.be/edison/webedison/voorbereiding/default.asp

 
 
spacer
spacer