spacer
 
  plato
 
spacer
spacer
 

    Toepassingenersoneel

eerlingen

dministratie
 
Welkom arrow Nieuws arrow Inschrijven voor opleiding schooladministratie P L A T O
| Afdrukken |

Gebruikers van P L A T O : administratief medewerkers en directies van scholen in het gewoon en buitengewoon onderwijs, kunnen zich inschrijven voor de cursus schooladministratie P L A T O. U kunt inschrijven per module.

Hier vindt u een overzicht van de locaties en data (laatste update 20/11/2008). De data voor de provincie Oost-Vlaanderen, zijn nu ook gepubliceerd. Inschrijven voor Oost-Vlaanderen kan vanaf 3 oktober.

U vindt meer informatie en kunt inschrijven via de link : http://www.nascholing.be . U kiest er VVKBaO of VVKBuO, 8308B - schooladministratie P L A T O.

Meer informatie over hoe in te schrijven vindt u op dezelfde link. U kiest er : het menu "inschrijven". Ondervindt u problemen dan vindt u hier ook de contactinformatie van de nascholingsdienst die u kan helpen.

Uitschrijven voor de cursus kan tot daags voordien via dezelfde site. Gelieve uw inschrijving te annuleren indien u verhinderd bent : uw plaats kan dan door iemand anders worden ingenomen. Een attest van deelname aan de vorming kunt u na de cursus afdrukken van de site.

 

 

 
 
spacer
spacer