spacer
 
  plato
 
spacer
spacer
 

    Toepassingenersoneel

eerlingen

dministratie
 
Welkom arrow Nieuws arrow Nieuwe versie PLATO personeel online
| Afdrukken |

 

Bij het opslaan van een omstandigheidsverlof wordt de vraag naar het aanmaken van de RL 2 melding niet meer gesteld: deze dienstonderbreking (code 090 of code 901) moet immers niet gemeld worden aan het departement.

Op het loopbaanscherm wordt bij geldigheidsperiode "huidig schooljaar" alleen het huidige schooljaar getoond.

De lijst van personeelsleden toont nu standaard de personeelsleden die tijdens het huidige schooljaar een opdracht hebben.

Voor de volgende verloven moet de begindatum normaal gezien 01/09, 01/10, 01/01 of 01/04 zijn : 002 (VVP wegens ziekte), 011 (VVP leeftijd > 50 jaar) 012 (VVP 2 kinderen niet ouder dan 14 jaar), 013 (AVP persoonlijke aangelegenheden), 014 (AVP leeftijd > 50 jaar) of 015(AVP 2 kinderen niet ouder dan 14 jaar). Deze verloven worden echter opgeschort door een bevallingsverlof en kunnen in dat geval een andere (her)begindatum hebben.

Na het bewaren van een gewijzigde opdrachtgebonden dienstonderbreking wordt ook de vraag getoond om de Rl 1 melding aan te maken.

Bij het ingeven van een korte vervanging voor een niet voltijds aangestelde titularis, kan je weer een voltijdse korte vervanging ingeven (de controle hierop stond een aantal dagen fout)

 
 
spacer
spacer