spacer
 
  plato
 
spacer
spacer
 

    Toepassingenersoneel

eerlingen

dministratie
 
Welkom arrow Nieuws arrow Antwoord op uw vragen
| Afdrukken |

HELP 

helpafb.png

Om u zo goed mogelijk te helpen voorzien wij: 

* Demo-filmpjes voor Personeel , Leerlingen en Facturatie die u tonen hoe de veel gebruikte functies werken.

* De FAQ op deze website : hierin vindt u antwoorden op veel gestelde vragen. Deze sectie wordt regelmatig aangevuld of aangepast met de vragen die onze gebruikers stellen.

De nieuws-sectie op deze website waarin nieuwigheden, cursussen,... aangekondigd worden

* Binnen de modules kan u online de meest recente versie van de handleiding opvragen.

* Binnen de modules Personeel en Leerlingen zijn voor de verschillende functies helpfiles voorzien. In de actiebalk van elke scherm kan u "help" oproepen over de gegevens en de acties die u in dat scherm uitvoert.

* Als u in de voorgaande items geen antwoord vindt op uw vragen, kan u steeds de helpdesk bereiken via Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken   (vergeet niet in uw instellingsnummer en eventueel de module te vermelden waarover uw vraag gaat). Het kan goed zijn bij specifieke problemen stap voor stap aan te geven wat u doet en screenshots aan uw vragen toe te voegen - via telefoon (zie contact op deze website)

    Wij voorzien ook feedback-formulieren op deze website waarin u de zaken die u goed vindt of juist niet goed vindt aan een module(s), de helpdesk of de website kan doorgeven. Ook uw suggesties kan u via die weg aan ons doorgeven!

     
     
    spacer
    spacer